gewokte bloemkool

Nodig voor 2 personen:
1/2 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
1 rode ui, gesnipperd
1/2 mango, in kleine stukjes gesneden
1/2 bloemkool, in kleine roosjes
1 flinke stengel bosui,klein gesneden
250 gr gehakt, rul gebakken met zout en kerriepoeder
1 tl curcuma, evt. iets minder
1-2 tl kerriepoeder
2-3 eetl. Yakso ketjap manis
1-2 tl Yakso sambal oelek
Kokosvet om te bakken

Doe het kokosvet in de wok en voeg de ui en paprika toe. Bak 1-2 min en voeg dan de bloemkool toe. Bak dit 5 min. Doe de kerrie, curcuma, sambal en ketjap bij de groenten en bak nog even. Als laatste doe je de bosui bij de groenten en het rul gebakken gehakt.
Ondertussen in een andere pan het gehakt met wat zout en kerriepoeder rul bakken.

Heerlijk met een komkommer- of witte kool salade.