Webinar Het chakrasysteem

Geaccrediteerd door SKB. Daarmee kunnen alle therapeuten aangesloten bij RBCZ deze dag volgen als erkende (vakgerichte) bijscholing.

In 2 blokken van ongeveer 3 uur (met pauzes) neem ik je mee op een interactieve reis door 12 chakra’s. De dag is van 9.00-16.00 uur met pauzes.

Het 7-chakrasysteem is niet het enige chakrasysteem. Er wordt gesproken over systemen bestaande uit 5, 6, 7, 12, of 16 chakra’s. In deze bijscholing wordt van het 7-chakrasysteem uitgegaan met een uitstap naar het 12-chakrasysteem zoals dat in de boeken van Cyndi Dale besproken wordt.

Chakra’s zijn energiecentra, waardoor de energie als een draaiend wiel heen gaat. Elk chakra heeft zijn eigen kwaliteiten.  Het eerste chakra staat bijvoorbeeld voor gronding, geworteld zijn. In deze bijscholing beleef je de chakra’s door het te ervaren én er theorie over te krijgen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Theorie & uitleg over de 7 fysieke chakra’s
  • Theorie en uitleg over de 5 chakra’s die zich buiten het lichaam bevinden
  • Wanneer zijn chakra’s excessief, wanneer deficiënt
  • Achtergronden om de chakra’s te balanceren
  • Oefeningen om de chakra’s te balanceren

Inschrijving en betaling:

Je schrijft je in en ontvangt een factuur. Twee dagen voor het webinar dient de factuur betaald te zijn. Na betaling ontvang je uiterlijk de dag vóór het webinar een mail met informatie over deelname aan het webinar.
Na deelname aan het webinar ontvang je een certificaat voor 12 SBU / 0,4 EC (geaccrediteerd door SKB).

Informatie

Prijs €135,-
Accreditatie SKB - SBU 12 / 0,4 EC

Eerstvolgende moment

Datum 30-11-2021
Aanvang 09:00
Einde 16:00
Locatie ONLINE via TEAMS

Inschrijven

  • Op de overeenkomst die hiermee tot stand komt zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
  • Let op: Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestiging via de e-mail. Mocht het niet lukken dit formulier succesvol te versturen, stuur de gevraagde informatie dan naar info@brigittekoch.nl.
quote

Dit vond een cursist van een training:

"Ik hou van de lesmethode van Brigitte, dus ik weet precies wat ik krijg: flinke hoeveelheid theoretische kennis om op terug te vallen en daardoor meer begrip van wat je aan het doen bent. Geen ongefundeerde kletspraat." - Mariël