Over mij

Voeding, vitaliteit & gezondheid. Het heeft altijd al mijn belangstelling gehad. Wat maakt dat de een zich gezond en bruisend en de ander zich slap en futloos voelt? Door ervaren, lezen, leren ben ik me bewust geworden van wat energie geeft en wat energie kost.

Van origine ben ik talendocent en heb van 1984-2008 in het mbo gewerkt als docent en vertrouwenspersoon. Vanaf 1995 volgde ik verschillende opleidingen en nascholingen zoals de post-hbo-leerlingbegeleiding, faalangsttraining en sociale vaardigheden bij jongeren, coaching in het onderwijs, voetreflextherapie, biochemische therapie en vitaliteitscoaching. Ook heb ik bij een aantal voetreflex- en coachopleidingen als docent gewerkt.

Kenmerkend voor mijn praktijk: bij de behandelingen in mijn praktijk ga ik uit van de totale mens, lichaam en geest zijn een. Bij de eerste afspraak bespreken we je klachten. Ik kijk met je welke klacht(en) je als eerste aan wilt pakken en baseer daarop mijn behandelplan. Je bent uniek, dus elk behandeltraject wordt toegespitst op jou.  Dat kan een voedingsadvies zijn of voetreflextherapie of advies over slapen.

Naast het werken in mijn praktijk ontwikkel ik en geef verschillende bij- en nascholingen voor therapeuten en coaches. Dat doe ik onder mijn eigen naam. Enkele voorbeelden: de workshop ‘hsp & hss uitgediept’ of  reflexologie & dementie. Kijk ook eens onder het kopje: bij- en nascholingen.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten FAGT, waardoor ik geregistreerd ben als natuurgeneeskundig therapeut. De meeste verzekeringen vergoeden de voetreflextherapie en/of psychosociale therapie geheel of gedeeltelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Voor specifieke informatie hierover verwijs je naar je eigen verzekeringspolis.

De praktijk voldoet aan de dossierplicht vanuit de WGBO / WKKGZ en de beroepscode.

Openingstijden & kosten

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Op vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

De behandelingen zijn altijd op afspraak.

Je kunt bellen, een mail sturen of het contactformulier invullen.

tel: 06-48 71 20 03

mail: info@brigittekoch.nl

De prijs voor een consult van een uur bedraagt €80,-.

Aangezien ik een erkend therapeut ben, worden de behandelingen gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.