Alle recepten van 28dagenpuureten

Herfstschotel

Nodig voor 2 personen: sap van halve citroen 500 gr pompoen, in dunne plakjes of blokjes gesneden (mocht de schil erg dik zijn, dan kun je die er af snijden) […]

Lees verder..

Tomatensoep

ingrediënten: 1 kg tomaten, gewassen en doormidden gesneden 1 ui, gepeld en in 4-en gesneden 1 zoete aardappel, geschild en in 4-6 stukken gesneden stukje rode peper (ongeveer 4 cm, […]

Lees verder..

Kabeljauwschotel

Nodig: boter 1 courgette, gewassen, pitten eruit en in schijfjes gesneden 2-3 tomaten, gewassen en in plakjes gesneden 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden 1 paprika, in repen gesneden 1 […]

Lees verder..

Chocoladetaart

Nodig voor een vorm van 20 cm: 160 gr gesmolten roomboter 100 ml ahornsiroop (als je het zoeter wilt, wat meer toevoegen) snufje zout 40 gr cacaopoeder 2 eieren (op […]

Lees verder..

Hennepmelk

Nodig: 500 ml (bron)water 100 gr hennepzaad (gepeld) beetje vanille poeder 2 dadels Doe alles in de blender en meng het door elkaar. Zeef de melk met een kaasdoek of […]

Lees verder..

avocado-bananenshake

Nodig: 500 ml hennepmelk 2 bananen 1 avocado, geschild en ontpit 1 grote citroen, geschild, in partjes vanillepoeder 1 tl kaneel Pel de bananen en snij in stukjes. Die deze […]

Lees verder..

Saté

Nodig voor 2 personen: 250 gr kipfilet (bio), in stukjes gesneden 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, in dunne schijfjes gesneden 1 dl ketjap (Yakso) 2 eetl tahin heet water […]

Lees verder..

Kokos-Kerrie-Mais soep

Nodig voor een pan: 500 gr (bio) drumsticks 1 1/2 ltr water 1 teen knoflook, geschild 1 ui, gepeld 2 zoete aardappels, geschild en in stukken gesneden 1 pot mais […]

Lees verder..

Knolselderijpuree met peterselie:

1 kg knolselderij, geschild en in stukken Peterseliewortel 1 ui 10 takjes peterselie Knolselderij met peterseliewortel en ui in 20 min gaar koken in een beetje water of kippenbouillon. Knolselderij, […]

Lees verder..

Venkel met kabeljauw en kruidenolie

1 limoen(schoongeboend) 150 ml olijfolie 15 gr harde boter 600 g kabeljauw, in stukken 15 gr dille 15 gr munt 15 gr peterselie 1 teentje knoflook Verwarm de oven voor […]

Lees verder..