Recepten in categorie: Tussendoortjes

Terug naar 28dagenpuureten

Garnalen mousse

Nodig: 100 gr garnalen 1 el peterselie 1 el citroensap mespuntje mierikswortel (heel fijn geraspt) 1/2 avocado 8 witlofblaadjes Doe alle ingrediënten in de blender en maal dit fijn. Doe op […]

Lees verder..

Mangocake

Nodig: 3 eieren, gesplitst 100 gr zoet bv ahorn-, kokossiroop (of minder als je het minder zoet wilt) 180 gr vet, bv een mengsel van kokosvet en roomboter 200 gr […]

Lees verder..

banaan-appelbrood

Nodig voor 1 cakevorm : 210 gr meel bv 75 gr kokos, 50 gr boekweit, 40 gr kastagne, 40 gr amandel 2 tl wijnsteenbakpoeder 1/2 tl zout 1/2 tl kaneel […]

Lees verder..

Perzik uit de oven

Nodig voor 4 personen: 8 perziken, in stukken gesneden 1 tl kaneel 1 tl nootmuskaat 1 el citroensap 4 el honing of ahornsiroop 120 g amandelen gemalen 60 g kokosrasp 60 g cashewnoten […]

Lees verder..

Amandelbrood met kaneel

Nodig: 350 gram witte amandelpasta 250 gram amandelmeel 4 -5 eieren 75 gram rijstestroop of andere natuurlijke suikervervanger (wil je een minder zoet brood, voeg dan zoet naar smaak toe) […]

Lees verder..

Mokkacake

Nodig: 150 gr kokosolie/grasboter 100 gr rijstestroop 200 gr meel (amandel/kastanje/kokos) 1-3 eetl oploskoffie 1 eetl cacao wat vanillepoeder (naar smaak) 10 gr wijnsteenbakpoeder 3 eieren Klop de zachte boter […]

Lees verder..

Appelcake

Nodig: 180 gr kokosolie, ghee of grasboter of een mengsel ervan 150 gr dadelstroop 3 eieren gesplitst snufje zout 3 appels, fijngesnipperd 200 gr amandelmeel, rijstemeel, kokosmeel of een mengsel […]

Lees verder..

Citroencake

Nodig: 150 gr zachte boter en/of kokosolie 100 gr rijstestroop, kokosbloesemsuiker of ander zoetmiddel 3 eieren snufje zout 1 el citroenschil, geraspt (van onbespoten citroen) 175 gr amandelmeel en/of kokosmeel […]

Lees verder..

Witte brownie

Nodig: 60 gr Kokosolie 75 gr ahornsiroop, rijstestroop of kokosbloesemsuiker 60 gr witte amandelpasta 1 ei vanillepoeder (naar smaak) 125 gr amandelmeel snufje zeezout 4 gr wijnsteenbakpoeder 60 gr rozijnen […]

Lees verder..

Echte chocolade

Nodig: 50 gr cacaoboter 20 gr raw cacaopoeder, evt. meer of minder al naar hoe bitter/donker je de chocolade wilt 20 gr ahornsiroop, evt meer of minder al naar gelang […]

Lees verder..