Recepten in categorie: Tussendoortjes

Terug naar 28dagenpuureten

Witte brownie

Nodig: 60 gr Kokosolie 75 gr ahornsiroop, rijstestroop of kokosbloesemsuiker 60 gr witte amandelpasta 1 ei vanillepoeder (naar smaak) 125 gr amandelmeel snufje zeezout 4 gr wijnsteenbakpoeder 60 gr rozijnen […]

Lees verder..

Chocoladetaart

Nodig voor een vorm van 20 cm:160 gr gesmolten roomboter100 ml ahornsiroop (als je het zoeter wilt, wat meer toevoegen)snufje zout40 gr cacaopoeder2 eieren (op kamertemperatuur)140 gr speltbloem (voor een […]

Lees verder..

Citroencake

Nodig: 150 gr zachte boter en/of kokosolie 100 gr rijstestroop, kokosbloesemsuiker of ander zoetmiddel 3 eieren snufje zout 1 el citroenschil, geraspt (van onbespoten citroen) 175 gr amandelmeel en/of kokosmeel […]

Lees verder..

Fruitcrumble

Nodig voor 1 persoon: 150-200 gr gemengd fruit bv. appel, bosbessen, kersen, bramen sap van ½ mandarijn 60 gr gemengd meel bv amandel-, hazelnoot en kokosmeel beetje kaneel 20 gr geraspte […]

Lees verder..

Appelcake

Nodig: 180 gr kokosolie, ghee of grasboter of een mengsel ervan 150 gr dadelstroop 3 eieren gesplitst snufje zout 3 appels, fijngesnipperd 200 gr amandelmeel, rijstemeel, kokosmeel of een mengsel […]

Lees verder..

kokosmacronen

2 eiwitten goed los kloppen met snufje zout 1 theelepel ahorn (optioneel) 1 zoete appel geraspt 50 gr kokosschaafsel / kokosrasp 1 theelepel citroensap Oven voorverwarmen op 170°C. Alles door […]

Lees verder..

Mokkacake

Nodig: 150 gr kokosolie/grasboter 100 gr rijstestroop 200 gr meel (amandel/kastanje/kokos) 1-3 eetl oploskoffie 1 eetl cacao wat vanillepoeder (naar smaak) 10 gr wijnsteenbakpoeder 3 eieren Klop de zachte boter […]

Lees verder..

Amandelbrood met kaneel

Nodig: 350 gram witte amandelpasta 250 gram amandelmeel 4 -5 eieren 75 gram rijstestroop of andere natuurlijke suikervervanger (wil je een minder zoet brood, voeg dan zoet naar smaak toe) […]

Lees verder..

Perzik uit de oven

Nodig voor 4 personen: 8 perziken, in stukken gesneden 1 tl kaneel 1 tl nootmuskaat 1 el citroensap 4 el honing of ahornsiroop 120 g amandelen gemalen 60 g kokosrasp 60 g cashewnoten […]

Lees verder..

Chocolade-bananen fudge

Nodig: 2 rijpe bananen (ongeveer 150 gram geschild) 30 gr cacaoboter 4 el kokosolie 3-4 el cacaopoeder 4 dadels Vulling (naar smaak): kleingesneden dadels, kokosrasp, fijngehakte noten

Lees verder..