Koekjes

50 gr ahornsiroop
125 roomboter/kokosolie of een mengsel
100 gr arrowroop
60 gr kokosmeel

Naar wens: vanillepoeder, amandelschaafsel, kaneel of koekkruiden, gehakte noten

Verhit de oven op 170°C voor en bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe alle ingrediënten in een kom en meng dit door elkaar. Mocht het deeg te droog zijn, dan kun je wat vloeistof (bijv. rijstmelk, amandelmelk) toevoegen. Wanneer je verschillende smaken koekjes wilt, dan verdeel je het deeg in 2-en. Aan een gedeelte voeg je vanillepoeder toe (1-2 theelepels), aan het andere gedeelte bijv. koekkruiden. Draai kleine balletjes en leg op de bakplaat. Mocht het deeg te plakkerig zijn, dan kun je het 15 minuten in de koelkast zetten. Druk de balletjes aan totdat ze een rondje zijn. Eventueel kun je op een aantal koekjes wat gehakte noten of wat chocolade (zachtjes aandrukken) leggen.

Bak de koekjes in 20-25 minuten gaar. Haal de koekjes voorzichtig los van de bakplaat, ze breken gemakkelijk.