Nodig (4 personen):

  • 150 g frambozen (vers of uit diepvries)
  • 150 g honingmeloen
  • 3 kiwi’s
  • 4-8 dadels
  • wat (mineraal)water
  • sap van 1 limoen

De frambozen met de dadels pureren in de blender en door een zeef wrijven, zodat er geen pitjes meer in zitten. Evt. wat water toevoegen als het te dik is.
De kiwi’s schillen en in schijfjes snijden (4 schijfjes ter garnering apart houden) en met het sap van de limoen pureren.
De honingmeloen schillen, in stukken snijden  en ook pureren.
In 4 kleine glazen of kommetjes eerst het kiwimengsel  verdelen, dan het meloenmengsel en als laatste de frambozenpuree. Met de schijfjes kiwi garneren.

Let op: maak na elk fruitmengsel de blender even met water schoon, zodat de kleuren van het fruit onvermengd blijven. De dadels kun je naar smaak bij de vruchtmengsels pureren. Voeg echter niet te veel dadels toe.