Nodig voor een (vierkante) kom van ongeveer 22 cm:
Enkele plakken mangocake (zie recept)
2 mango’s
200 gr mascarpone
2 eieren, gesplitst
evt. 15 gr zoetmiddel, bv kokossiroop, appeldiksap
25 gr amandelschaafsel

Schil de mango en snij deze in stukken. Pureer de mango in de blender of met de staafmixer.
Leg zoveel plakken mangocake in de vorm, zodat de hele bodem met cake bedekt is.
Schenk de mangopuree eroverheen.
Roer de mascarpone met het eigeel los. Voeg indien wenselijk, het zoetmiddel toe. Klop de eiwitten stijf, voeg een snufje/mespuntje zout toe. Spatel de eiwitten door het mascarponemengsel en stort dit over de mangopuree.
Laat zeker 1 uur opstijven in de koelkast.

Helemaal na 28 dagen-proof is dit niet. Wil je dat wel, dan kun je  de mascarpone vervangen door 100 gr kokosroom (het dikke gedeelte van een blik kokosmelk) en 1 ei extra gebruiken.