Nodig: 1 paprika, in blokje gesneden 1 ui, fijngesneden 2 teentje knoflook, geperst 1 prei, in ringen gesneden 1 winterwortel, in blokjes gesneden 1 el pizzakruiden 1 el kokosolie Verwarm […]
Lees verder..400 gr spruitjes, geschoond1 ui, gesnipperdStukje rode paprika, fijn gesneden of chilipepertje, fijngesnedenHandvol spekjesHandvol pijnboompittenChilipeperBoter of kokosvet Doe de boter is de pan en smoor het spek, het uitje en […]
Lees verder..Nodig: ½ pompoen, in stukjes gesneden 1 à 2 peren, in stukjes gesneden 1 el rozemarijn, fijngehakt 4 el kokosolie, gesmolten 1 tl nootmuskaat 1 tl kaneel Naar smaak zout en peper Verwarm […]
Lees verder..Nodig: (6 stuks) 6 grote champignons 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, fijn geperst 100 gr spekblokjes wat olijfolie of gesmolten kokosvet om […]
Lees verder..Nodig voor 2 personen: 4 gedroogde abrikozen, in stukjes gesneden 4 gedroogde dadels, in stukjes gesneden 4 gedroogde pruimen, in stukjes gesneden 1 appel, geschild en in stukjes gesneden 2 el kokosolie […]
Lees verder..Nodig: 100 gr garnalen 1 el peterselie 1 el citroensap mespuntje mierikswortel (heel fijn geraspt) 1/2 avocado 8 witlofblaadjes Doe alle ingrediënten in de blender en maal dit fijn. Doe op […]
Lees verder..Nodig: 2 personen 150-200 gr zalm 2 el dille 2 el peterselie 1 teentje knoflook 1 el citroensap zout / peper naar smaak 2 el mayonaise (eigen gemaakt) of scheutje olijfolie […]
Lees verder..Nodig 2 personen: 4 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1/2 komkommer, in blokjes gesneden 1 avocado, in stukjes gesneden sap van 1/2 citroen 1 appel in stukjes gesneden 1 eetl […]
Lees verder..1 kleine ui, gesnipperd 1 kleine rode paprika, in kleine stukjes gesneden 1 appel, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 kleine banaan, gepeld en in kleine stukjes gesneden 500 […]
Lees verder..Nodig: 2 personen 1 kg geschilde asperges 30 gr ghee of grasboter 2 hardgekookte eieren Kook de asperges 10 minuten in water en laat ze dan nog 10-15 minuten in […]
Lees verder..