Wil je leren hoe je met een biotensor werkt? Kom dan 24 september naar de workshop Biotensor

Meer lezen & aanmelden!

Na 28dagenpuureten

Onderstaand vindt u recepten die u kunt volgen na het 28dagenpuureten-programma.

gewokte bloemkool

Nodig voor 2 personen: 1/2 rode paprika, in kleine stukjes gesneden 1 rode ui, gesnipperd 1/2 mango, in kleine stukjes gesneden 1/2 bloemkool, in kleine roosjes 1 flinke stengel bosui,klein […]

Lees verder..

Salade met yoghurtdressing

Voor een kleine salade als bijgerecht, 2 personen een kwart of een derde komkommer, in dunne plakjes 1 wortel, in kleine plakjes / in stukjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in […]

Lees verder..

Fruitcrumble

Nodig voor 1 persoon: 150-200 gr gemengd fruit bv. appel, bosbessen, kersen, bramen sap van ½ mandarijn 60 gr gemengd meel bv amandel-, hazelnoot en kokosmeel beetje kaneel 20 gr geraspte […]

Lees verder..

Herfstschotel

Nodig voor 2 personen: sap van halve citroen 500 gr pompoen, in dunne plakjes of blokjes gesneden (mocht de schil erg dik zijn, dan kun je die er af snijden) […]

Lees verder..

Kabeljauwschotel

Nodig: boter 1 courgette, gewassen, pitten eruit en in schijfjes gesneden 2-3 tomaten, gewassen en in plakjes gesneden 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden 1 paprika, in repen gesneden 1 […]

Lees verder..

Saté

Nodig voor 2 personen: 250 gr kipfilet (bio), in stukjes gesneden 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, in dunne schijfjes gesneden 1 dl ketjap (Yakso) 2 eetl tahin heet water […]

Lees verder..

Ontbijt met vlokken

Nodig: 2 dl amandelmelk of rijstemelk (zonder toegevoegde suikers) ongeveer 1 kopje gemengde vlokken zoals rijstvlokken, quinoavlokken, havermout (hoeveelheid naar eigen smaak, dat ligt eraan hoe dik je het wil […]

Lees verder..

Andere Schwarzwalderkirschtorte

Bodem 12o gr meelmengsel (amandel, kokos, havermout, tijgernoten, kastanje enz.) 20 gr cacao 10 gr physilliumvezels 6 gr wijnsteenbakpoeder 3 eieren gesplitst snufje zout 50 gr zoet (bijv ahornsiroop, kokosbloesemsuiker) […]

Lees verder..

Koekjes

50 gr ahornsiroop 125 roomboter/kokosolie of een mengsel 100 gr arrowroop 60 gr kokosmeel Naar wens: vanillepoeder, amandelschaafsel, kaneel of koekkruiden, gehakte noten Verhit de oven op 170°C voor en […]

Lees verder..

Chocoladebodem

Nodig: (evt. voor 2 dunne bodems) 240 gr meel bijv. 90 gr kastanje, 50 gr cocosvezel, 85 gr hazelnootmeel, 15 gr physiliumvezels 10 gr wijnsteenbakpoeder 25 gr cacao 4 eieren […]

Lees verder..