TOP 2 (Treatment Of Pain)

Door Mauricio Kruchik

In deze 3-daagse bijscholing leer je technieken die je kunt inzetten bij fibromyalgie en auto-immuunziektes zoals de ziekte van Crohn , colitis ulcerosa (chronische ontsteking van de dikke darm), Reumatische Artritis, MS, systemische lupus erythematodes.

Let op: De vrijdag en zaterdag zijn van 9.30 uur tot ongeveer 19.00 uur. Zondag begint om 9.30 en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Je leert een basistechniek voor fibromyalgie en auto-immuunziektes om het sympathische systeem te kalmeren en het parasympathische systeem te stimuleren. Daarnaast leer je voor elke ziekte aanvullende technieken.

Doel:

Na deze bijscholing is de deelnemer in staat een methode toe te passen, die er op gericht is energetische blokkades, veroorzaakt door pijn, fibromyalgie en auto-immuunziektes, op te sporen en adequaat te behandelen met voetreflextherapie. Daarnaast is de deelnemer in staat het hele lichaamssysteem te beïnvloeden en te stimuleren door gebruik te maken van een grote hoeveelheid aan nieuwe technieken.

Voorwaarden:

  • Als de bijscholing door Brigitte Koch of Mauricio Kruchik geannuleerd wordt, zal het totale bedrag terugbetaald worden.
  • Per inschrijving zijn €150,- administratiekosten opgenomen in het totaalbedrag. Dit i.v.m. de op voorhand gemaakte reis- en verblijfskosten.
  • Annulering door de deelnemer tot 20 november: 50% terugbetaling
  • Bij annulering na 20 november zal er geen terugbetaling plaatsvinden.
  • Annuleringen dienen naar info@brigittekoch.nl gestuurd te worden.

Informatie

Prijs €495,-
Accreditatie geaccrediteerd door VNRT & BeVo
Aantal uren / EC 25 uren / 0,85 EC
quote

Dit vond een cursist van een training:

"Extra handvaten gekregen voor mezelf en anderen. Brigitte is helder, uitgebreid en erg praktijkgericht." - Eveline