Tropisch Bananenbrood

Nodig:
60 gr amandelmeel
100 gr havermoutmeel
8 gr wijnsteenbakpoeder
3 eieren
3 rijpe bananen
sap van 1/2 limoen
1 tl koekkruiden of kaneel
1/2 tl vanillepoeder
100 gr fruit bv. ananas is stukjes gesneden
handvol pecannoten, in kleinere stukken gehakt

Bereiding: Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een cakevorm (24 cm) met bakpapier.
Prak de bananen fijn, gebruik eventueel een blender. Besprenkel de bananen met het limoensap.  Voeg de eieren toe en meng dit door de bananen evenals het meel met wijnsteenbakpoeder, vanille, koekkruiden. Vermeng alles goed.
Snij de ananas in kleine stukjes en hak de noten klein(er). Meng de ananas en de noten door het deeg. Schenk het deeg in de vorm en bak 45-50 min in de oven.